Hamdi Tolga ÇİÇEKÇİ - Müdür

1 Nisan 1984 tarihinde Niğde´de doğdu.Ankara Keçiören  Uyanış İlkokulunu bitirdikten sonra Osman Hamdi Bey Ortaokulu ve Fatih Sultan Mehmet Lisesinde ortaöğrenimini tamamladı. Gazi Üniversitesi Kastamonu Eğitim Fakültesinden sınıf öğretmeni olarak 2008 yılında mezun oldu.Aynı yıl Zonguldak Kilimli İlçesi Türkali İlkokulunda sınıf öğretmeni olarak görevine başladı. 2017 yılında Filyos Beldesi Hisarönü Zübeyde Hanım İlkokulunda Müdür Yardımcısı olarak görevine başladı. 2019 yılında Karapınar Abdullah Güpgüpoğlu İlkokulunda Müdür yardımcısı olarak görevine devam etti. 2019 yılı Ekim ayında Muharremşah İlkokuluna Müdür olarak atandı. Halen bu görevi yapmakta olan Hamdi Tolga ÇİÇEKÇİ evli ve iki çocuk babasıdır.